logo

Klein Twennaar Financiele Diensten BV

Klein Twennaar Financiële diensten BV is gespecialiseerd in belastingadvisering, verzekeringen en financieringen. De eigenaar Marcel Klein Twennaar heeft een fiscaal-juridische achtergrond en ca 20 jaar ervaring in de belastingadvies- en verzekeringswereld. Marcel is Master Belastingadviseur en lid van het Register van Belastingadviseurs. Daarnaast is Marcel Erkend Hypotheekadviseur en Register Expert in de letselschade en is hij verbonden aan Van de Kraats Advocatuur.

Verder zijn Ria Klein Twennaar en Elise Veldhoff werkzaam bij Klein Twennaar Financiële Diensten. Zij vormen de ondersteunende factor in het geheel.

Bij Klein Twennaar Financiële Diensten BV kunt u terecht voor de volgende diensten:
– Belastingadvies
– Verzekeringen
– Hypotheken / Financieringen
– Juridisch advies

Onze dienstverlening kenmerkt zich door helderheid, deskundigheid en degelijkheid. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering met heldere communicatie via korte lijnen.

Kom gerust eens langs voor een kosteloos kennismakingsoverleg. U bent altijd van harte welkom. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.kleintwennaar.nl. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0548-366715. Ons e-mailadres is info@kleintwennaar.nl.

Terug

Klein Twennaar Financiele Diensten

Kolweg 1

7451 AA Holten

Tel: 0548 - 366715

Email: info@kleintwennaar.nl

CONTACT

Naam

Email

Bericht